Spoštovani bralci spletnega portala teniskisvet.com!

Sporočamo vam, da smo zaprli našo spletno stran, v katero smo v zadnjih dveh letih vložili ogromno truda, na koncu pa spoznali, da je prišel trenutek, ko moramo preprosto iti naprej.

Decembra 2011 je ekipa petih ambicioznih in mladih fantov skovala načrt, kako vzpostaviti teniško spletno stran, ki bo bralcem v Sloveniji ponudila nekaj več. Skupaj nas je držala ljubezen do tenisa in želja po novinarskem udejstvovanju in projekt je skozi čas lepo rastel. Tako je ekipa v dveh letih delovanja zrasla na skupno 13 članov (Vid in Jakob Ribič, Admir Muratović, Rok Herman, Uroš Kotnik, Aljoša Žvirc, Nejc Ziherl, Zala Fendre, Dejan Mitrović, Ivo Veber, Matevž Fakin, Luka Strajnar in Tim Šfiligoj), ki so z vestnim delom opravljali odličen posel.

Na naši kratki poti posebno zahvalo dolgujemo spletnima trgovinama Protenis.si in Loparji.si, ki sta nama izdatno pomagali pri promociji in izvedbi našega najuspešnejšega projekta nagradne igre Teniški napovedni svet. Vselej smo bili veseli tudi prijaznih odzivov s strani TZS in Petra Pevca, preko katerega smo dobili prenekatere zanimive podatke oz. vpoglede v svet tenisa.

V času našega udejstvovanja smo uspeli pridobiti tudi nekaj malega financ in ponosni smo, da smo prav vsak cent namenili za tehnični razvoj našega portala. Ekipa, katere člani so osnovnošolci, gimnazijci in študenti ter štejejo med 14 in 25 let, je ponosna, da kljub dejstvu, da je bilo celotno delo prostovoljno, nikoli ni prišlo do trenj, temveč smo skovali mnoga prijateljstva in vselej delali s poštenim namenom.

Skupaj smo napisali 2.554 prispevkov, predvsem pa smo na naši poti dobili neprecenljive izkušnje v delu, ki upamo, da nas bo spremljalo tudi v prihodnje. Naši najbolj vestni novinarji so v vmesnem času postali del nekaterih večjih projektov, poleg tega pa nam časa za korektno delo primanjkuje zaradi študijskih obveznosti. Odločitev kolektiva je bila neizbežna in dokončna - naši bralci si polovičarstva ne zaslužijo. Kljub zaprtju spletne strani, bomo še naprej urejali našo Facebook stran.

Vsem naših bralcem se za zaupanje, pozitivne in tudi negativne kritike iz srca zahvaljujemo ter želimo še naprej obilo teniških užitkov.

Vaša ekipa Teniškega sveta.